Denne type valgkampvideo har du ikke sett maken til

I forbindelse med fylkesvalget har Troms Arbeiderparti laget en reklamevideo litt utenom det vanlige. Rå og spektakulære scener fra Nord-Norge, både i dystre og lyse omgivelser, preget filmen. 

Se videoen i vinduet øverst (Videoen er produsert av SIKT Media

- Det aller viktigste for oss var å lage en annerledes video som viser fram landsdelen og fylket på realitisk måte, og som folk kan kjenne seg igjen. Filmen speiler et tverrsnitt av fylket vårt, forteller leder i Troms Arbeiderparti, Cecilie Myrseth. 

- Vi ville få fram hele bildet av Troms, og hvordan det er å bo i dette fylket. Det er nok av de tradisjonelle reklamevideoene som speiler konkrete politiske budskap, forteller hun. 

- Men hva er det dere ønsker å oppnå med videoen? 

- Rett og slett speile hva det er som står på spill, og hvilke verdier denne landsdelen er tuftet på; havet, naturen, ressursene og ikke minst menneskene. For oss i fylkeskommunen er det viktig å forståelse for hva er egentlig fylkeskommunen sin rolle i dette fylket. Hva skal vi jobbe med? Hva skal vi legge til rette for? Det er store forskjeller innad i fylket og derfor er det viktig med et godt overblikk, sier Troms AP-lederen. 

3.9 2015 16:05