Det er fullt mulig å gjøre et storbykupp for påskeferien.

Vær spontan, det er ikke for sent å ta påsken i en storby

Det gir et ekstra kick når reisen skjer på impuls.

Hvilken reise husker du best? Ofte gir det en helt egen, sitrende glede ved å plutselig hive seg rundt og reise på impuls.

- Skal vi ikke?

- Nei, det kan vi vel ikke.

- Klart vi kan!

Du tror kanskje at en storbypåske er umulig så tett på påske. Helt feil. Det er faktisk nå du kan gjøre hotellkuppene. Hotellkjedene vil nødig sitte med tomme hotellrom i påsken, og en liten undersøkelse vi har gjort, viser at det er svært mange gode tilbud på hoteller av høy standard.

Her er våre storbyfavoritter.

Paris

I Paris er det kun fantasien som setter grenser for hva du kan finne på. Pulserende folkeliv, sjarmerende fortaus restauranter, severdigheter og museer. Paris er rett og slett en fascinerende verdensmetropol, som du lett kan falle for.


Ingenting er som å vandre på skattejakt i Paris’ mange sjarmerende bydeler.

New York

Du finner alt i New York! Vårt tips er å planlegge så lite som mulig. Da vil du se et helt nytt New York uavhengig av hvor mange ganger du reiser dit. Gå rundt og se hvor den fantastiske byen tar deg.

Men du bør velge bosted utfra hva du er interessert i. Stadig flere velger seg SoHo - og det med god grunn.


The Big Apple blir man aldri lei.

Barcelona

Er du glad i både urban storbypuls og rolige hvileskjær langs en deilig strand? Da er Barcelona svaret! Barcelona er blant Spanias mest spennende kulinariske byer, og kaloriene brenner du lett av deg på en guidet sykkeltur rundt for å se på Barcelonas mange arkitektoniske mesterverk. 


Den ikoniske arkitekten Antoni Gaudi har satt sitt preg på Barcelona.

København

København ønsker velkommen til et utall av gågater, koselige torg og en avslappet atmosfære. Byen er på sjarmtoppen og er et sted der du blir i godt humør. Byen preges fortsatt av det danske lynnet vi alle liker så godt. Det er fortsatt deilig å være norsk i Danmark.


Det er fortsatt deilig å være norsk i Danmark.

 

 

 

Roma

Roma! Hvor skal man begynne? Historie, mat og romantikk. Og is. Om du ikke er forelsket i noen, så blir du forelsket i byen.


Trevifontenen samler turister året rundt. Men det er enkelt å finne sine egen oase i den italienske hovedstaden.

 

27.3 2015 16:53