Skribent

Dette innholdet er betalt av Eide Handel AS

Bytt ut lammelåret med lammeplomme til påske i år. Du kommer ikke til å angre.

25.3 2015 13:45

Lær å lage det perfekte skreimåltid - også til gjester som er litt skeptisk til lever og rogn. For ingen klarer å motstå en skikkelig nordnorsk rognjolk.

2.2 2015 12:13

Nei, du trenger faktisk ikke pinner i bunnen av kjelen.

2.12 2014 13:14

Hva er likheten mellom kveite og god vin? Begge må modnes.

2.12 2014 13:14

Og nå kan du si farvel til plukking av fiskebein.

2.12 2014 13:14

Bytt ut lammelåret med lammeplomme til påske i år. Du kommer ikke til å angre.

25.3 2015 13:45

Lær å lage det perfekte skreimåltid - også til gjester som er litt skeptisk til lever og rogn. For ingen klarer å motstå en skikkelig nordnorsk rognjolk.

2.2 2015 12:13

Nei, du trenger faktisk ikke pinner i bunnen av kjelen.

2.12 2014 13:14

Hva er likheten mellom kveite og god vin? Begge må modnes.

2.12 2014 13:14

Og nå kan du si farvel til plukking av fiskebein.

2.12 2014 13:14