Den gode nyheten for alle med rekkeviddeangst

Også tradisjonsrike Opel er på banen med en skikkelig godbit for alle som vurderer el-bil. Det tyske bilkonsernet har nettopp lansert AMPERA-e (bildet øverst), med svimlende 500 kilometers rekkevidde på én lading. Lanseringen fant sted på årets store bilmesse i Paris, og bilprodusentens kvantesprang med henhold til rekkevidde ble det store samtaleemnet.  

- I tillegg til en enorm rekkevidde vil nok både akselerasjon, plass og teknologiske nyvinninger plassere bilen i en helt ny divisjon for el-biler, sier Opel-ansvarlig Svein Harald Jacobsen hos Biltrend. Ampera-e akselererer fra 0 til 100 på 7,3 sekunder og bilen kommer med et meget avansert 360 graders kamera- og radarsystem som muliggjør mange spennende sikkerhets- og komfortfunksjoner. Ampera-e beregnes levert til Norge i løpet av 2017.

Les mer om Ampera her. 

Mokka X – velutstyrt SUV for byfolk i nord

 Nye Mokka X er en forbedret utgave av modellen som Opel lanserte i 2012, og fremstår som stabil, lettbeint og overraskende dynamisk selv på på rufsete underlag. En rekke tester fremhever modellens X-faktor og plasserer bilen i toppen av kompakt-SUV-klassen:

NYTT OM BIL                          
DIN SIDE                                    
BIL OG MOTORBLOGGEN      

Her finner du mer informasjon om nye Mokka X 

- I tillegg til drømmekombinasjonen bensinmotor, firehjulsdrift og automatgir, får nye Mokka X Premium enda mer standardutstyr inkludert i bilens pris. Med klasseledende utstyr som Opel OnStar, Full LED AFL frontlys, Opel Eye førerassistentsystem og nøkkelfri åpning og start gir nye Opel Mokka X enda mer bil for pengene, sier, sier Svein Harald Jacobsen. 


Svein Harald Jacobsen inviterer til prøvekjøring. Ring 974 93 000 eller send e-post til svein@biltrend.no. 

 
1 Start 2 Fullføre

Vil du ha gratis prøvekjøring på noen av bilene hos Biltrend? 

3.11 2016 15:24