Tar Tromsø med storm: Her er byens mest solgte stasjonsvogn

Dette er kommersielt innhold for Sulland produsert av Nordlys LAB. 

Atter en gang troner Skoda Octavia på toppen over mest solgte stasjonsvogner i Tromsø. 

 – Den perfekte bilen for folk flest.

Det fastslår Willy Andreassen hos Sulland Tromsø – og har forhandlet Skoda siden 1995. 

Ny Skoda-seier 

Gjennom årenes løp har historien gjentatt seg; Skoda Octavia er den mest populære stasjonsvogna hos Tromsø-borgerne, og i 2016 går det mot ny Octavia-seier. Hittil i år har Sulland levert ut 96 Skoda Octavia – altså i snitt hver tredje dag kjøres en splitter ny Octavia ut av Sullands lokaler på Langnes.

  Det er nok flere grunner til at Octavia-en er så populær, men først og fremst er det jo en billig og god bil som har 4x4 inkludert i prisen. Den er stor, romslig, og har mye utstyrt inkludert. Blant annet nyter den et bagasjerom som rommer 610 liter, forklarer Andreassen.


Willy Andreassen hos Sulland Tromsø.

 – Sammenlignet med tilsvarende biler holder den også veldig godt i pris, poengterer han.

- Rimeligere forbruk 

Andreassen mener bilen skiller seg fra SUV-en på ett vesentlig punkt:

  Fordelen med Octavia kontra en SUV er at du sitter litt lengre ned på veien, men likevel har du nesten den høyden som en SUV har, mens du har kjøreegenskapene til en personbil. I tillegg gir det rimeligere drivstoff-forbruk.

Skoda Octavia med solid utstyrspakke får du levert til Tromsø for 332.000,-. 

 

 
1 Start 2 Fullføre

Vil du ha gratis prøvekjøring på noen av bilene hos Sulland? 

25.10 2016 15:46