Fem nyheter som vil sette standard for fremtidens bilbruk

Dette er kommersielt innhold for Biltrend. 

El-biler er ikke lenger å regne som et avansert leketøy, og IONIQ fra Hyundai og Ampera-e fra Opel kommer garantert til å være med på å definere el-bilkundenes preferanser i fremtiden. Samtidig er Opel kommet på banen med ny versjon av folke-SUV Mokka X, en forbedret 7-seters Zafira, samt sikkerhets- og serviceprogrammet OnStar. Det er med andre ord spennende tider for alle som vurderer å kjøpe ny bil - og Biltrend kan presentere alle på ett og samme fat. 

ONIC – Folkelig designvinner i tre varianter - elbil, hybrid og ladbar hybrid  

Siden lanseringen av el-, og hybriden (som da het i-onic) i 2012, har Hyundai brukt tiden godt. Nye IONIC treffer publikum både når det gjelder form og funksjon, og garantert sette markante spor i markedet. IONIQ kommer i tre varianter: Hybriden er nå på plass hos Biltrend, El-bilen kommer om få uker og en ladbar hybrid er underveis. Hybriden er testet på langtur i Norge, og kjørte Oslo-Trondheim t/r på en tank.

- Forhåndssalget av IONIQ er unikt,  og selv før både pris og detaljer var på plass, har Biltrend-gruppen kontrakter på flere titalls biler i et marked som åpenbart har ventet på at både pris, design og rekkevidde skulle stemme med forventningene, sier Glenn Hugo Nilsen hos Biltrend.


Nye IONIQ er på plass hos Biltrend, og Glenn Hugo Nilsen ønsker alle velkommen til å prøvekjøre bilen. Send en e-post til glenn@biltrend.no eller ring 974 93 000.

  

En rekke tester lovpriser IONIQ - og her kan du lese noen:

TV2/BROOM

MOTOR.no

Din side
 
VG 

Her finner du mer informasjon og tekniske spesifikasjoner på IONIC.   

 
1 Start 2 Fullføre

Vil du ha gratis prøvekjøring på noen av bilene hos Biltrend? 

26.10 2016 14:12