Forbløffende tall: 0 til 100 km/t på 6,2 sekunder - og et forbruk under 0,2 liter diesel per mil

Dette er reklame for Sulland Tromsø. 

Snillest i klassen i både forbruk og utslipp, og en elektrisk rekkevidde konkurrentene bare kan drømme om. Det gjør Q7 e-tron til en av de aller beste ladbare SUV-ene på markedet. Kanskje den aller beste.

Den akselerer fra 0 til 100 km/t på 6,2 sekunder, og har likevel et forbløffende forbruk på under 0,2 liter diesel per mil.

Det betyr at modellen kombinerer det beste fra to verdener: Drevet av lithium-batteriet kan den store SUV-en kjøre inntil 56 kilometer kun elektrisk – stille, kraftfullt og med null i lokale utslipp. Kombinasjonen diesel og elmotor gjør at bilen skiller seg ut fra sammenlignbar SUV-er, og Q7-ens totale rekkevidde måler 140 kilometer – også der overstiger den konkurrentene.

373 hestekrefter under panseret. Et dreiemoment på 700 Newtonmeter. Toppfart på 225 km/t, og kjøreegenskaper i helt i toppklasse. Audi Q7 e-tron kommer på det norske markedet i juni – fest setebeltet!  

Ønsker du å prøvekjøre våre nyeste modeller? Klikk her! 

4.4 2016 12:42