Daglig leder hos Sulland Tromsø, Anne Gjerdrum, viser stolt fram den splitter nye Tiguan. Tirsdag kan du få være med på norgespremiere på modellen - som ble produsert i 2,64 millioner eksemplarer i forrige utgave.

Endelig er salgsvinneren her: I dag er det norgespremiere på Volkswagens nye folkesuv

Dette er reklame for Sulland Tromsø. 

Forgjengeren er blitt produsert i 2,64 millioner eksemplarer. Tirsdag kan du få oppleve splitter nye Volkswagen Tiguan på førpremiere!  

Under åpningen av Sulland Tromsøs nye lokaler i Alkevegen 12 på tirsdag, kommer publikum til å bli presentert for den splitter nye Volkswagen Tiguan på en førpremiere. Med en helt ny variant av bestselgeren – som nå har blitt både lengre, bredere og har større bagasjerom – spås bilen en lys framtid i det stadig voksende SUV-markedet. Ordrebøkene er allerede begynt å fylles opp. 

Interessen for SUV som sådan er fremdeles stigende, og i verden sett under ett utgjør SUV-andelen nærmere 30 prosent av totalsalget.

Den forrige Volkswagen Tiguan er usedvanlig populær, og blir ofte omtalt som folkevogns folkesuv.  Årets modell skiller seg fra den foregående både på utseende og ikke minst kjøreegenskaper. Bilen oppleves som forbilledlig stabil og trygg på vinter så vel som sommerføre. Bagasjerommet er utvidet med 145 (!) liter – og måler nå hele 615 liter. Utvendig har Tiguan blitt 6,3 centimeter lengre, 2,6 centimeter bredere og 2,2 centimeter lavere.

Alt i alt kan vi vente oss en enda bedre utgave av den populære SUV-en – kom innom å ta en sniktitt da vel! 

Ønsker du å prøvekjøre noen av våre nyeste modeller? Klikk her. 

4.4 2016 11:16