Remy Traasdahl hos Teknisk Bureau viser fram den franske testvinneren.

Her er testvinneren

Peugeot 308 SW konkurrerer i en av de mest krevende kategoriene, men denne franskmannen gjør livet surt for de «tøffeste» guttene i klassen.

Utvalget av store stasjonsvogner i kompaktsegmentet er enormt. Peugeots konkurrenter står i kø, men samtlige uavhengige tester av den nyeste Peugeot 308 viser at dette er en kamerat storhaiene skal få problemer med.

Les mer om bilen her.

Soleklar vinner

I 2014 ble bilen kåret til soleklar vinner til «Car of the Year» av 56 forskjellige biljournalister fra 22 ulike land. Modellen ble en umiddelbar salgssuksess over hele Europa. Det er flere grunner til akkurat det.
Bilen ligger helt i tetsjiktet på uavhengige tester når det gjelder plass, motorisering, forbruk/utslipp og kjøreegenskaper.

Slanket bort 140 kilo

Ingeniørene har nemlig klart å kutte 140 kilo av vekten på den nye 308-modellen, noe som gir bilen enda råere kjøreegenskaper, kvikkere ytelser og et forbruk helt ned på 0,31 (!) liter på mila dersom du er lett på gassfoten.

Lyst til å prøvekjøre?

Det nye designet på bilen er i tillegg oppsiktsvekkende stilfullt, og med sine stramme linjer og store vinduer, framstår bilen som en moderne, minimalistisk og atletisk stasjonsvogn – hvor du åpenbart får mye bil for pengene.

Terningkast 6

Vi Menn, Aftenposten, Klikk.no og BN.no gir Peugeot terningkast seks – og bilen scorer særlig godt på pris, sikkerhet, design, kjøreegenskaper og ikke minst plass: Bagasjerommet måler 660 liter, og har mer enn nok plass til feriebagasjen din. Et av klassens absolutt største.

Peugeot er den franske bilprodusenten som selger overlegent flest biler i Norge. 308 SW  er en god grunn til at det kan fortsette.

11.3 2016 13:13