Derfor spiller Volvo inn reklamefilmer i Nord-Norge

Dette er reklame for Bil i Nord. 

Nord-Norge spiller en vital rolle i Volvos reklamefilmer om dagen. 

For to uker siden lanserte den svenske bilprodusenten en storslagen vinterreklamefilm (se den i vinduet øverst) som er spilt inn i Lofoten og Andøy. 

Opptakene ble gjort i vår. 

Om ikke mange dagene slippes i tillegg nok en reklamefilm fra Andøy - denne gangen i forbindelse med «Verdens vakreste omvei»-konkurransen, hvor Andøy ble nominert og plukket ut av Volvo til å representere bilgiganten. 

Volvo XC 60 i nordnorske omgivelser.

- Nord-Norge er et fantastisk vakkert område som gagner våre bilmodeller og profil på en helt utmerket måte. Bilene passer veldig godt inn i landsskapet. Vilt og vakkert, sier Hanne Tønseth, ansvarlig for markedskommunikasjon i Volvo. 

Sjekk ut Volvos vinterkampanje her! 

Tønseth mener det brutale landskapet i nord speiler Volvos verdier på en forbilledlig måte. 

- Vi er svensk merke, med skandinaviske verdier. Det ser ikke bare ut som vi passer her, men vi er faktisk laget her. Vi har ikke bare testkjørt våre biler under ekstreme forhold, vi er familiær med både kulden og forholdene, fortsetter hun. 

Gradvis har Volvo trukket seg ut av de europeiske storbyene og «ut på vidda». 

- Bilene skal vises i de omgivelsene de er skapt i. Og i et miljø som er med å forsterke de verdiene Volvo står for. Derfor filmes det mye fra Sverige og Norge. 

Det kommer til å fortsette i framtiden også.

- Vi er stadig på utkikk etter steder i Nord-Norge som er spektakulære å filme på! 

 

10.11 2015 15:54