Derfor har Volvo forelsket seg i Andøy

Dette er reklame for Bil i Nord Sortland. 

For to uker siden lanserte den svenske bilprodusenten en storslagen vinterreklamefilm (se den i vinduet øverst) som er spilt inn i Grøtfjord på Kvaløya og ikke minst Andøy i Nordland.
 

Om ikke mange dagene slippes i tillegg nok en reklamefilm fra Andøy - denne gangen i forbindelse med «Verdens vakreste omvei»-konkurransen, hvor Andøy ble nominert og plukket ut av Volvo til å representere bilgiganten. 

- Nord-Norge er et fantastisk vakkert område som gagner våre bilmodeller og profil på en helt utmerket måte. Bilene passer veldig godt inn i landsskapet. Vilt og vakkert, sier Hanne Tønseth, ansvarlig for markedskommunikasjon i Volvo. 

Volvo XC 60 i nordnorske omgivelser.

Sjekk ut Volvos vinterkampanje her! 

Tønseth mener det brutale landskapet i nord speiler Volvos verdier på en forbilledlig måte. 

- Vi er svensk merke, med skandinaviske verdier. Det ser ikke bare ut som vi passer her, men vi er faktisk laget her. Vi har ikke bare testkjørt våre biler under ekstreme forhold, vi er familiær med både kulden og forholdene, fortsetter hun. 

Gradvis har Volvo trukket seg ut av de europeiske storbyene og «ut på vidda». 

- Bilene skal vises i de omgivelsene de er skapt i. Og i et miljø som er med å forsterke de verdiene Volvo står for. Derfor filmes det mye fra Sverige og Norge. 

11.11 2015 10:29

Bil i Nord Sortland

Velkommen til Bil i Nord Sortland. Vi holder til i Vestmarka noen få kilometer utenfor sentrum av Sortland. Vi selger nye Volvo og Opel og tilbyr hundrevis av bruktbiler. Vi har autorisert verksted for Volvo, Opel, Saap og Honda, men gjør også reparasjoner av andre bilmerker. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om ny eller brukt bil. 

Følg Bil i Nord Sortland på Facebook!