Claudio Vargas jobber som elektriker for JM Hansen, og forteller om en ny hverdag etter at arbeidsbilen hans fikk bilinnredning fra Sverre Jakobsen AS.

Rot i systemet eller system i rotet?

Hvor mange ganger har du ikke vært ute på oppdrag, og sliter med å finne utstyret du trenger? 

Claudio Vargas (42) jobber daglig som elektriker hos JM Hansen, og stortrives med det. Men som håndverkere flest har chileneren tidvis opplevd å være frustrert over eget rot i firmabilen. 

Det har imidlertid Sverre Jakobsen AS satt en effektiv stopper for nå. For to uker siden innredet de nemlig bilen til Claudio - skreddersydd etter hans behov som elektriker. 


Toolpack er skreddersydd for arbeidshverdagen din, og gir deg orden i firmabilen. 

- Det var en del rot i bilen tidligere. Jeg merker stor forskjell i forhold til tidligere. Toolpack-systemet fungerer veldig bra, er oversiktelig, og gir få ulyder. Det tyder på at det sitter bra, sier Claudio Vargas - som var den første i Tromsø som fikk en preferanse på det nye varebilinnredning-systemet til Sverre Jakobsen

Mer effektiv 

Vargas forteller at han har blitt mer effektiv i jobben. 

- Man blir mer velorganisert når alt er på stell, og ting er lett å hente fram. I tillegg minimerer det risikoen for at noe skal bli ødelagt, utdyper Claudio Vargas. 

Hva er Toolpack? 

Toolpack leverer bilinnredning spesialtilpasset ditt yrke, og har et stort utvalg av bilinnredning til rørleggere, håndverkere, elektrikere, installatører og andre yrkesgrupper. Det er et fleksibelt reol-, hylle- og lagringssystem som passer i de fleste varebiler. Stålkonstruksjonen gir stor styrke, lav vekt og lang holdbarhet.


Her har du orden i«sysakene».

Les mer om Toolpack her. 

- Det er et vanlig syn med rot i arbeidsbilene, og dermed så vi at det var et etterspurt marked for dette, sier Helge Solheim hos Sverre Jakobsen, som nylig har startet opp med bilinnredninger. 

- Det er et solid og gjennomført system, utformet etter det kundene etterspør og hvilke behov de har. Det er et helnorsk produkt, og har dermed rask levering, utdyper Solheim. 

Trenger du innredning til firmabilen din? 

Skriv deg opp her, så tar vi kontakt med deg. 

 
1 Start 2 Fullføre

24.6 2015 10:14

Fakta

Sverre Jakobsen AS er en bedrift som tilbyr salg og service av kontorutstyr og kontormøbler, samt innredninger til varebiler. De har nylig flyttet inn i nye lokaler i Tromsøysundvegen 16 i Tromsdalen. Besøk www.sverrejakobsen.no eller Facebook-siden deres for mer informasjon. 

Tlf: 77670600

Trenger du hjelp?

 
1 Start 2 Fullføre