Would you like a cup of tea, Sir?

Dette er reklame for Coop Obs Tromsø. 

Denne uka kommer den anerkjente teprodusenten Stephen Twining – 10. generasjon i Twining-familien – til Tromsø og Coop Obs på Jekta.

Twining-familien har servert te helt siden begynnelsen av 1700-tallet, og er et av verdens eldste te-selskaper, og det soleklart største te-selskapet i Norge, med en markedsandel på over 50 prosent.

Nå er det Stephen som fører arven videre.  

Sukker i teen?

Bruker du sukker eller suketter i teen?

Det får nærmest Stephen Twining til å få teen i halsen.

- Jeg kjenner jo til at svært mange i Norge gjerne har sukker i teen, men for meg betyr det at teen mister noe av sin delikate smak, har Twining uttalt til Nordlys.

Men selv om nordmenn er kjent for å tilberede teen sin på en litt spesiell måte, viser tall fra analyseselskapet Nielsen at vi handler te for over en halv milliard i året.

- Folk har begynt å skjønne at det kanskje ikke er så sunt og drikke åtte kopper kaffe om dagen, sier Twining. 

Engelsk uke 

Twining besøker Tromsø som en del av Coop Obs Tromsøs engelske uke som pågår denne uka på Jekta. I butikken kan du få masse gode tilbud, og det samme gjelder i kafeen hvor du samtidig har en engelsk meny - blant annet Fish and Chips. 

Torsdag (12.30-17.30) og fredag (11.30-15.30) kan du møte Mr. Stephen Twining over en god kopp te. Han lar deg smake nye fantastiske teer, og slå av en prat med en av verdens fremste teeksperter. Det er samtidig gode priser på utvalgte varer. 

I tillegg er det mange konkurranser i butikken. Blant annet kan du vinne et reisegavekort på hele 10.000 kroner, dersom du svarer riktig på noen spørsmål om England. 

Kom innom og bli med på engelsk uke da vel! 

26.4 2016 20:09

Engelsk uke

Denne uka er det engelsk uke hos Coop Obs Tromsø på Jekta. I butikken kan du få masse gode tilbud, og det samme gjelder i kafeen hvor du samtidig har en engelsk meny. Torsdag (12.30-17.30) og fredag (11.30-15.30) kan du møte Mr. Stephen Twining over en god kopp te. Han lar deg smake nye fantastiske teer, og slå av en prat med en av verdens fremste teeksperter. Det er samtidig gode priser på utvalgte varer. 

I tillegg er det mange konkurranser i butikken. Blant annet kan du vinne et reisegavekort på hele 10.000 kroner, dersom du svarer riktig på noen spørsmål om England. 

Kom innom og bli med på engelsk uke da vel!