Einar Iversen og datteren Stine (26) har sammen skapt et komplett servicesenter nederst i Sørkjosen i Nordreisa.

Einar og datteren har skapt et komplett servicesenter i Sørkjosen

Her er historien om den vesle Joker-butikken som ble et fullkomment servicesenter.

Dersom du har kjørt gjennom Nordreisa har du garantert lagt merke til Joker-butikken helt nederst i Sørkjosen.

Det som engang var en høyst ordinær butikk i 2000, har tatt steg for steg og etablert seg om et fullkomment servicesenter, og det naturlige stoppunktet når man kjører langs E6 i Nord-Troms.


Skoleelevene Martin Nordstrøm (t.h.) og Preben Mikalsen har fått sommerjobb på Joker Sørkjosen i sommer.

I 2007 ble den gamle Joker-butikken pusset opp for første gang. I dag framstår det totalrenoverte bygget som et helhetlig servicesenter, hvor du har butikk, post, tipping, gatekjøkken, klesvask, kafé med 120 sitteplasser, topp moderne leiligheter for omreisende, konferanserom og festlokaler til de som møtte ønske det.


Slik framstår Joker Sørkjosen og På Taket Kafé i dag.

- Vi tilbyr det meste for at ønsker å legge til rette for våre kunder. Dersom noen på bilferie har hatt et uhell i bilen så skal de få komme til oss å få vaska klærne sine kjapt. Og sykkelturister skal for eksempel få muligheten til å få seg en varm dusj og en matbit, dersom Reisafjellet ble værhardt, sier Einar Iversen, eier og daglig leder av Joker Sørkjosen.


Leilighetene som tilbys er splitter nye og topp moderne.

Enorm café

I oktober i 2014 åpnet familien Iversen også nevnte På Taket Kafé i splitter nye lokaler på 230 kvadratmeter på taket av Joker-butikken.

Følg På Taket Kafé på Facebook for spennende nyheter!  

- Kundene nede på gatekjøkkenet vårt på Joker har hele tiden spurt etter et sted å sitte. I nesten 10 år har vært gått med tanker om å starte et spisested. Når Stine (datteren, 26 år) bestemte seg for å bli i Nordreisa, var det helt naturlig at vi gikk for dette, forteller pappa Einar.

Resultatet ble en storslått kafé med 120 sitteplasser, eget lekerom for barn, topp moderne konferanse og festlokale med 40 seter, og en svær takterrasse hvor gjestene kan nyte den vakre utsikten mot deler Kågen og Uløya.

Ønsker du å booke leiligheter/rom? Ta kontakt på 40497650! 

Alt dette eies og drives av Stine Iversen (26) – som tok løs på oppgaven totalt uten restauranterfaring.


Stine Iversen (26) er offensiv, og har startet kafé med 120 sitteplasser i Nordreisa.

- Det har gått kjempefint og egentlig over all forventning det til nå, selv om det er utfordrende og mye ansvar. Totalt sett har vi 16 stillinger her På Taket Kafé. Det er mange ansatte som skal koordineres, sier Stine Iversen.  

Stine har riktignok jobbet i pappas Joker-butikk helt siden hun var liten, og etter hvert som butikksjef. I seinere tid har hun fått videreutdanning gjennom Norgesgruppen sitt talentakademi – hvor de 20 fremste ledertalentene i landet får muligheten til å gå på BI. Samlingsbasert har hun lært seg økonomi, administrasjon og markedsføring.

- Men for å si det sånn; når det rauser inn folk her på lørdager og søndager, så kan man bli litt stresset. Men for hver dag som går lærer man seg å være mer rolig, smiler Stine Iversen.

- Hvor er dere om 5 år?

- Vi ønsker å utvikle konseptet vårt enda mer, og at vi kan bli enda flinkere på å se hva kundene etterspør. At vi følger markedstrender, uavhengig om det være seg mat eller andre behov, samtykker duoen. 


På Taket Kafés hjemmelaget hamburger med focaccia-brød.

 

9.7 2015 11:04

Fakta

Joker Sørkjosen holder til i Ringveien 45 langs E6, nederst i Sørkjosen i Nordreisa. Butikken tilbyr dagligvarer, blomster, gatekjøkken-mat, post i butikk og tipping. I tillegg leier de ut topp moderne leiligheter. For booking av leiligheter, ta kontakt på 40497650.  
Telefon: 77767860

På Taket Kafé holder til på taket av Joker-butikken, og er en omfattende café med 120 sitteplasser, samt fest og konferanselokaler. Hos På Taket Kafé får du norsk husmannskost med enestående utsikt og atmosfære. Besøk På Taket Kafé på Facebook eller deres hjemmeside.
Telefon: 480 29 283