Pir7 setter prikken over I-en på den omfattende boligutbyggingen på Tomasjordnes. Et område som med årene har blitt ekstremt populært, og fastlandssidens «hotteste».

Fastlandssiden mest populære boligområde: 150 leiligheter solgt på litt over ett år

12 år etter det første leilighetsprosjektet sto klart på Tomasjordnes, er nå snart det aller siste byggetrinnet – Pir7 – i ferd med å ferdigstilles.  

Pir7 setter prikken over I-en for et område som har vært i voldsom utvikling og vekst, og bare de siste 14 månedene har det blitt solgt over 150 leiligheter på Tomasjordnes.

De ytterstene frontene på Pir7 nyter en helt spesiell beliggenhet - midt ute i havgapet.

- Enkelt å skjønne hvorfor

Nå legges de aller siste frontene ut for salg. Leilighetene har en helt unik beliggenhet med utsikt både mot Tromsøbrua, øya, Ringvassøya og Kroken.

- Når man ser på beliggenheten, er det enkelt å skjønne hvorfor området har blitt så populært, sier Kjetil Rusten i Heimdal Eiendomsmegling.

Se flere illustrasjoner fra Pir7 her 

Leilighetene på Pir7 nyter utsikten både mot sør, og ikke minst de fargerike solnedgangene mot nord. 

Bor ute i havet

Den erfarne megleren solgte det aller første byggetrinnet på Tomasjordnes sammen med kollega Tor-Håvard Hansen.  

Duoen er ikke overrasket over utviklingen området har hatt.

- Kombinasjonen av store, grønne friområder, nærheten til sundet, formidabel utsikt og flotte solforhold, gjør Tomasjordnes spesielt attraktivt, sier Tor-Håvard.

- Det er tross alt det eneste prosjektet på fastlandssiden hvor du faktisk kan bo ute i havet, tilføyer Kjetil.

Sjekk ut Pir7-prosjektet her 

De arkitekttegnende leilighetene i Pir7 sørger for å ivareta den unike beliggenheten på best mulig måte. 

Bedre infrastruktur

For å møte den voldsomme utviklingen i området, har infrastrukturen blitt utbedret betydelig med bedre vegnet, samt nye og større dagligvarebutikker.

- Det er også gode bussforbindelser med sentrum. For fotgjengere og syklister er området godt tilrettelagt med to broer som knytter området til Tomasjordnes. Tromsøysundtunnelen binder dessuten området effektivt sammen med Breivika, som har byens største samling av arbeidsplasser og Universitet i Tromsø, påpeker Kjetil Rusten.

Derfor forventer duoen en sterk prisvekst i området framover.

- Det var vanskelig å se for at det skulle bli så bra som dette da vi sto på tomta for over 12 år siden. Vi visste området hadde potensiale, men dette er nesten blitt bedre enn vi hadde drømt om, avslutter Kjetil. 

Les mer om Pir7 her.


De erfarne prosjektmeglerne Kjetil Rusten og Tor-Håvard Hansen solgte tidenes første byggetrinn på Tomasjordnes - 12 år seinere selger den samme duoen også det aller siste. 

 

12.1 2017 13:14

Vi hjelper deg

Tor-Håvard Hansen

Megler, MNEF, partner

44 år – fra Tromsø. Har jobbet som eiendomsmegler i 16 år, og i Heimdal siden 14. mars i 2016. Jobber både med fast og nybygg. 

Telefon: 982 59 107
Mail: thh@hem.no

Kjetil Rusten

Megler, MNEF, partner 

40 år – fra Fåberg. Har jobbet som eiendomsmegler i 16 år. Begynte i Heimdal i april, og skal hovedsakelig arbeide med prosjekt og nybygg, og leder Heimdals nybygg-satsing. 

Telefon: 916 70 000
Mail: kr@hem.no 

Marte Øksendal 

Avdelingleder, MNEF

Marte utdannet eiendomsmegler ved BI Tromsø / Oslo, og har jobbet i bransjen siden. Bred og variert erfaring innenfor både nybygg og brukte boliger. Spesialtilpasser presentasjonen av din bolig, og gir trygghet i prosessen for både deg som selger og kjøper bolig. 

Telefon:416 09 379

Mail: marte.oksendal@hem.no