Denne reklamevideoen ble sett over 50.000 ganger på ett døgn - så stoppet Facebook den

Dette er reklame for Tromsø Flis. 

Etter å ha hatt tilhold noen steinkast lenger sør siden 2001, åpner nå Tromsø Flis splitter ny butikk i Alkeveien 4 i et bygg de nå eier selv.

I forbindelse med nyåpningen fikk Flisekompaniet produsert en reklamevideo med glimt i øyet (videoen kan du se i vinduet øverst). 

Videoen - hvor blogger TCMN  spiller hovedrollen - ble sett over 50.000 ganger på ett døgn, men deretter ble annonsen stoppet av Facebook-redaksjonen.

Begrunnelsen var at videoen brøt med Facebooks retningslinjer for annonsering, ved at den viste for mye på hud og spilte på sex.

Tunge investeringer 

Det 100 prosent lokaleide Tromsø-firmaet har totalt investert 16 millioner i den nye butikken som skal huse både Flisekompaniet og Drømmekjøkkenet – som begge er under Tromsø Flis’ fane. I tillegg har selskapet nå fått et nytt agentur; Varmefag – som er Norges største kjede innen peiser og ovner.

Større utstilling og supertilbud 

Trioen får betydelig større arealer å boltre seg på når det gjelder utstilling av flis, baderom, kjøkken og ikke minst ildsteder.

Tirsdag 22. november åpnes dørene til den nye butikken – og Tromsø og Omegns befolkning inviteres til åpningsfest med kaffe, kaker og ikke minst svært hyggelige priser på alt til hjemmet.

Butikken holder åpent fra 10.00 til 22.00 – velkommen!

PS! Tilbudene varer for øvrig hele åpningsuka. 


Drømmer du også om nytt bad? Da bør du slå til nå - Flisekompaniet feirer ny butikk tirsdag 22. november med supertilbud på alt til badet.

 

18.11 2016 16:18

Tromsø Flis

Tromsø Flis AS er et 100 prosent lokaleid Tromsø-firma som huser Flisekompaniet, Drømmekjøkken og Varmefag i sine splitter nye lokaler i Alkeveien 4 på Langnes. 

Flisekompaniet har Norges største utvalg på lagerførte fliser og har erfaring på med flis helt siden 1979. 

Drømmekjøkken har produsert kjøkken siden 1929, og har fokus på kvalitet og hverdagsglede i sitt arbeid. 

Varmefag er Norges største peiskjede - med ekte kjærlighet for bålet, møbler som varmer og til faget vårt. 

Besøk oss gjerne på Facebook - eller i vår nye butikk i Alkeveien 4 - hvor vi har åpnet fra tirsdag 22. november.