Trendmennesket: Stadig flere bosetter seg på denne måten

Dette er kommersielt innhold for TotalEiendom produsert av Nordlys LAB. 

Stadig flere velger leilighet som boform – og perioden vi bor i eneboliger blir kortere. Eiendom Norge boligprisstatistikk har laget en oversikt i samarbeid med Finn.no og Eiendomsverdi AS, og tallene viser at siden 2008 har antallet omsatte leiligheter i året økt fra 29601 (2008) til hele 39573 i 2015.

Det gir en økning på 33,5 prosent.

Trend 

Bare fra 2014 til 2015 ble det omsatt 3000 flere leiligheter årlig – en økning på 9 prosent.

Til sammenligning ble det omsatt 2 prosent flere eneboliger – i samme periode.

Fordeler med å bo i leilighet

Et av de viktigste argumentene for at voksne tidligere flytter «tilbake» til leilighet er forholdet til sin egen tid. I velfungerende og moderne sameier slipper du mye av vedlikeholdet som må gjøres på eneboliger. Det være seg maling, snømåkking eller plenklipping. 

I tillegg har du som regel besparelse hva gjelder forsikring, strøm, TV, internett og øvrige kostnader i den kategorien.

Toppen av Tromsøya

Karisvingen på toppen av Tromsøya er eksempel på et moderne sameie – hvor du får flere av «stordriftsfordelene» som nevnt ovenfor.

Visning i Karisvingen: Tirsdag 1. november klokka 18.00 - 19.00. 

Leilighetene i komplekset har tilgang til store fine fellesarealer, og er tilknyttet et garasjeanlegg som fungerer nærmest som et «serviceverksted» - hvor man enkelt kan gjennomføre aktiviteter som dekkskift. Det moderne garasjeanlegget har også blant annet ladestasjoner for el-biler. 


TotalEiendom sine leiligheter i Karisvingen på toppen av Tromsøya holder gjennomgående høy standard, og er tilpasset kravene fra det moderne mennesket. 

Se flere bilder Karisvingen her. 

Beliggenhet 

De fleste leilighetene i Karisvingen er allerede solgt, men det gjenstår fortsatt noen av de større objektene - som er tilpasset mellomstore familier - gjerne med et barn eller to på tur ut i de voksenes rekker. 

På toppen av Tromsøya nyter de en unik beliggenhet i et veletablert område med gode bokvaliter både for store og små, og gjerne i samvær. 

Visning i Karisvingen: Tirsdag 1. november klokka 18.00 - 19.00. 

Lysløpya og Prestvannet med det tilknyttede aktivitetsområdet på Charlottenlund ligger bare et steinkast unna. I tillegg er det kort vei både til Tromsø sentrum og det samme gjelder Langnes Handelspark. 

Barnehager, barneskoler og ungdomsskole er under 1 kilometer unna, og stor dagligvarehandel holder til 400 meter fra ytterdøra. 

I det hele tatt gir leilighetene i Karisvingen enkle forutsetninger for en aktiv og god livsstil.

Les mer om prosjektet her. 

 

27.10 2016 23:05