Slik får du Tromsøs beste utsikt

En sjelden gang dukker det opp en unik mulighet, men nå er tiden kommet. I Stuertvegen 24, øverst på Mortensnes i Tromsø, er det bygget to arkitekttegnede funkishus med en helt fantastisk utsikt. 4. oktober legges begge ut for salg. 

Når Stuertvegen 24a og b legges ut for salg, har du mulighet til å skaffe deg en godbit av de sjeldne. Sjelden, fordi utsikten er helt fenomenal. Det er ikke mange steder du kan nyte uforstyrret utsikt til Tromsdalen, Malangen og Ringvassøya samtidig.

Sjelden, fordi beliggenheten er midt i smørøyet. Husene ligger i gangavstand til flere av byens største arbeidsplasser, og det er et vell av fritidsaktiviteter inne og ute uten transportbehov.

Sjelden, fordi det er helt nytt. Stuertvegen er et veletablert boligstrøk med overvekt av eneboliger fra 70- og 80-tallet. Det er uvanlig at det føres opp helt nye eneboliger i denne gaten.


Utsikt fra stue. Bildet er en illustrasjon, avvik vil forekomme.

Velkommen på visning

- Første visningsdag er tirsdag 4. oktober kl. 17.00 til 18.00. Da åpner vi dørene til disse flotte eneboligene for aller første gang. Vi gleder oss skikkelig til å vise frem disse godbitene. Etter innledende annonsering er det allerede mange som har vist sin interesse, sier Vibeke Pedersen, salgsansvarlig ved Total Eiendom.


Funksjonelt kjøkken. Bildet er en illustrasjon, avvik vil forekomme. 

Husene

Det er to eneboliger som skal selges. Stuertvegen 24a er 8 rom på 206 kvm BRA. Prisantydning er kr. 9.780.000 pluss omkostninger. Stuertvegen 24b er også 8 rom på 233 kvm BRA. Prisantydning er kr. 10.670.000 pluss omkostninger.

- Begge boligene har mulighet for utleie i underetasje. Her er det flotte leiligheter som kan gi gode inntekter i dagens marked, forteller Pedersen.


 Boligen kan tilpasses din stil.

Tilvalg

La din stil forme ditt nye hjem. I Stuertvegen kan du få det slik du alltid har drømt om. Kjøper kan bestille endringer utover standardleveransen mot tillegg i pris. Kjøper kan ikke kreve endringer som utgjør mer enn 15% av avtalt kjøpesum. Endringene må meldes til selger innen 14. dager etter salgsstart.

- Det betyr at kjøperne har frist til 18. oktober. Før helgen vil prospektet ligge klart på stuertvegen.no. Slik at de som har lyst til å by på ett av husene også kan begynne å planlegge eventuelle endringer de ønsker utført, avslutter Pedersen. 

29.9 2016 09:39

Om Stuertvegen 24 a/b

- Salgsstart tirsdag 4. oktober kl. 17.00 - 18.00

- To arkitekttegnede funkisboliger

- Øverst på Mortensnes

- 8 rom

- 206 og 233 kvm BRA

- Enhet i kjeller som kan brukes til utleie, egen inngang

- Fantastisk utsikt

- Rolig og veletablert nabolag

- Oppført av TotalRenovering

Les mer på stuertvegen.no.