Marte Øksendal, avdelingsleder Heimdal Eiendomsmegling Tromsø.

Vil du ha et trygt boligsalg? Slik fungerer en salgsgaranti

Å selge bolig har enorm betydning for privatøkonomien. Forskjellen på en god og dårlig salgspris kan bli så mye som en årslønn, men likevel overlates det ofte til tilfeldighetene. Med salgsgaranti er du sikret.

De fleste har liten eller ingen erfaring med å selge boligen sin. Lite annet har så stor betydning for privatøkonomien, og likevel overlater mange mye til tilfeldighetene. For noen kan forskjellen på om de får en god eller dårlig pris for boligen bli så mye som en årslønn.

Les også: Nå kommer tidenes siste byggetrinn på Tomasjord - sjekk den prisveksten! 

Så hva er salgsgaranti?

Boligsalg bør ikke være et sjansespill. Med en salgsgaranti som den Heimdal Eiendomsmegling tilbyr fjernes usikkerheten. Heimdals salgsgaranti fungerer slik at megleren og kunden avtaler et beløp som boligen kan selges for. Dersom megleren ikke greier å selge til den summen, så skal ikke kunden betale megleren noe som helst. Salgsgaranti gir ekstra trygghet. Det er ingen ting å tape selv om salget ikke skulle gå slik man håper. Det gir også en garanti i mot at megleren overvurderer prisen på boligen.

Gjør det enkelt og trygt for deg selv

Med salgsgaranti skal ikke megleren ha noen betaling om boligen ikke selges for minst den avtalte prisen. Megleren skal ikke ha betalt for annonsering, visninger eller etterarbeid.


En salgsgaranti sørger for at du ikke trenger bekymre deg for boligsalget ditt, men at du heller kan fokusere på andre ting i livet som betyr noe for deg. Foto: Heimdal Eiendomsmegling.

Hva er egentlig boligen din verdt?

For den som skal selge, er det viktig å få et riktig anslag på hva boligen kan være verd. Her kommer meglerens erfaring og lokalkunnskap inn i bildet. Salgsgaranti er også en forsikring mot at megleren forespeiler en urealistisk pris bare for å få oppdraget.

Få gratis verdivurdering her!

…og hva er riktig pris for din bolig?

Det koster ingen ting å spørre de som kan sitte på svaret. Som en av regionens største eiendomsmeglere, vet Heimdal Eiendomsmegling hva du kan forvente å få om du vurderer å selge.

Lyst til å bo landling, men likevel sentralt? Sjekk dette prosjektet på Tomasjord! 

24.8 2016 20:25

Vi hjelper deg

Tor-Håvard Hansen

Megler, MNEF, partner

44 år – fra Tromsø. Har jobbet som eiendomsmegler i 16 år, og i Heimdal siden 14. mars i 2016. Jobber både med fast og nybygg. 

Telefon: 982 59 107
Mail: thh@hem.no

Kjetil Rusten

Megler, MNEF, partner 

40 år – fra Fåberg. Har jobbet som eiendomsmegler i 16 år. Begynte i Heimdal i april, og skal hovedsakelig arbeide med prosjekt og nybygg, og leder Heimdals nybygg-satsing. 

Telefon: 916 70 000
Mail: kr@hem.no 

Marte Øksendal 

Avdelingleder, MNEF

Marte utdannet eiendomsmegler ved BI Tromsø / Oslo, og har jobbet i bransjen siden. Bred og variert erfaring innenfor både nybygg og brukte boliger. Spesialtilpasser presentasjonen av din bolig, og gir trygghet i prosessen for både deg som selger og kjøper bolig. 

Telefon:416 09 379

Mail: marte.oksendal@hem.no