Hva tror du er det viktigste for jenter på badet?

Dette er reklame for Comfort Tromsø. 

Det er den første plassen du besøker når du står opp om morgenen, og den siste du er innom før du legger deg.

En god dag starter med andre ord på badet, og avsluttes også som regel der – helst med en tannpuss før lalletid.

Samtlige av oss har et spesielt forhold til badet sitt, og derfor er vi som regel ekstra nøye på hvordan vi ønsker å ha det.

Baderomstrender 

Rene linjer og store flater. 

Det er trendbadet nummer én, og veien de fleste går når de lager nye bad i dag. 

Derfor tilbys også stadig oftere bad i modulbaserte møbelserier, med fokus på god plass og nettopp rene linjer og store flater. 

Baderomskonseptene er minimalistitiske - slik som denne baderomserien fra Duravit; rent og avklart uttrykk i fargen middelhavseik, som gir en varm og inviterende framtoning på badet. 


Baderomserien Vero fra Duravit.

Eksklusive dusjløsninger 

I dusjen er det også store flater og rene linjer som gjelder. Det gir en god romfølelse og et stilrent uttrykk. 

Et eksempel på det er den danske baderomsleverandøren Dansani - som er aktuell med nye dusjløsninger både til nisje og dusjhjørne. 


Air-serien til Dansani.

Etter noen år i skyggen av boblebad og jacuzzi, har det tradisjonelle (riktig nok i ny og moderne drakt) badekaret på mange måter fått seg en ny vår - og blitt superpopulært. Det er i grunnen ikke så rart, frittstående badekar gir nemlig et eksklusivt og sofistikert uttrykk.

Hva så med farger? 

Når det gjelder fargevalg er fortsatt metallfarger i trendbildet når det gjelder detaljer, og gir badet ditt et moderne preg. 

Samtidig er det ingen grunn til at man ikke kan eksperimentere litt med både gull og kobber. Gull er en tone som vil sette prikken over i-en, og tilføre dynamikk til et interiør som ellers er preget av hvite flater. Gull er også en farge som ser ut til å holde seg i trendbildet framover. 

Mørke kontrastvegger på hvite bad er også populært, og skaper personlighet på badet. 

En annen måte å «live» opp et litt kjedelig bad med alminnelige farger, er å ta i bruk planter. Det kan være med å skape den stemningen og harmonien du har lengtet etter på akkurat ditt bad.

Lykke til! 

14.6 2016 15:40