De som kjøper leilighet her får to el-biler med på kjøpet!

Dette er reklame for Strandvegen Utvikling. 

Nå kommer det en unik mulighet for deg som vil inn på boligmarkedet i Tromsø. De som kjøper leilighet på Himmel & Hav får tilgang til to VW e-Golf. Bilene inngår i et bilkollektiv for beboerne i borettslaget, og koster ikke noe ekstra for de som kjøper.

Nå kan alt dette bli ditt, meld din interesse her.

Morten Walthinsen, en av partnerne som skal bygge ut Himmel & Hav, er svært fornøyd med avtalen.

- Vi er skikkelig stolte av å kunne tilby to moderne og miljøvennlige el-biler til de som  kjøper leilighet hos oss. For beboerne vil det være en stor besparelse å ikke måtte kjøpe egen bil. Samtidig vil mange oppleve det som fleksibelt å ha tilgang på el-bil når det er behov.  Vi har tro på at dette gir økt livskvalitet, sier han.

Først i Tromsø

- Hvis vi ikke tar mye feil er avtalen om gratis el-bil i bilkollektiv unikt i Tromsø. Når Himmel & Hav bygges vil det i tillegg være flere kvaliteter som kommer beboerne til gode. Blant annet kommer det et eget fullt utstyrt treningsrom, og overnattingshybler for besøkende gjester, forklarer Walthinsen.

Nært det meste

Strandkanten ligger sentrumsnært og at det er kort vei til barnehage, skole og butikker, kan Walhtinsen fortelle. Det er også god bussforbindelse til sentrum, Langnes og UiT / UNN.

- Vi tror at mange som kjøper leilighet på Himmel & Hav vil klare seg utmerket til daglig uten egen privatbil. Noe som både er kostbart i kjøp, drift og krever egen parkeringsplass. Hvis man skal på en kort tur, eller kanskje gjøre storhandling, vil de to e-Golfene stå til disposisjon året rundt. Det er bare å skrive seg opp på lista så er bilen din for noen timer.

Bilene

Avtalen er gjort i samarbeid med Sulland Tromsø. Hans Åge Yndestad, bilselger VW personmarked, kan fortelle om en moderne el-bil.

- e-Golf har svært god kjørekomfort. Batteriet er støpt inn i bilen, og tar ikke opp plass i bagasjerommet som i mange andre el-biler. De leveres med navigasjonsutstyr slik at det er enkelt å finne fram. Med en stor navigasjonsskjerm har man god oversikt over bilens rekkevidde og energiforbruk. Selv om den er tilnærmet lydløs har motoren hele 115 hestekrefter. Rekkevidden er på inntil 190 km, avhengig av kjørestil og temperatur, forklarer Yndestad.

På veien allerede i sommer

Det er 3 måneders leveringstid på bilene. Når de kommer til Tromsø vil de folieres og være en del av bybildet.

- Vi har lyst til å vise fram de flotte bilene ved å bruke de fram til Himmel & Hav står klar til innflytting. Bilene skal folieres med profilen til prosjektet. Dette tas av før bilene overdras til borettslaget og kommer beboerne til nytte, avslutter Walthinsen. 

23.5 2016 22:07

Om Himmel & Hav

 • Salgsstart fredag 27. mai kl. 18.00
 • Borettslag
 • 52 leiligheter i første byggetrinn
 • Pris fra 1.950.000
 • 37-120 kvm
 • 1- til 5-roms leiligheter
 • Byggestart september/oktober 2016, med forbehold om at nok enheter selges
 • Estimert innflytting våren 2018
 • 2 stk VW e-Golf i bilkollektiv inkludert
 • Treningsrom
 • Utleiehybler for besøk
 • Sykkelparkering under tak
 • Park med flotte solforhold

Registrer deg på himmeloghavbo.no