På toppen av Storgata finner du Nord-Norges mest fargerike butikk

Dette er reklame for Fargerike Tromsø. 

Den tradisjonsrike fargeforhandleren Fargerike i nordenden av Storgata i Tromsø sentrum innleder 2016 i splitter ny og fargerik drakt.

Følg Fargerike Tromsø på Facebook! 

- Det føles utrolig deilig! Jeg har gått rundt her i noen dager nå, og tanken har slått meg; er dette vår butikk? Det er den følelsen jeg sitter med – det er en totalforandring. Artig, smiler en stolt Espen Stark, daglig leder ved Fargerike Tromsø.

Siden 1980 har Stark og co. fargelagt Tromsø, og aldri har butikken gjennomgått så radikale endringer som nå. Dagens butikk framstår som en 620 kvadratmeter stor regnbue. 

- Hva kan vi forvente av «nye» Fargerike?

- Det vi kan forvente er den samme gode servicen, fagkunnskapen, og i tillegg ønsker vi å inspirere folk til å bruke farger for å berike sitt hjem. Tilbakemeldingene vi har fått er at kundene syns det er inspirerende å komme i vår fargerike butikk. Vi skal imidlertid fortsette å ha fokus på det som vi er kjent for; service og kompetanse, forteller Stark.

- Hva er den største endringen fra gammel til ny butikk?

- Det er det vi kaller fargestudio, hvor vi har alt farger, maling og tapet samlet. Man blir litt mer konsentrert rundt det å jobbe med farger, og fokuserer mer på fargen og det estetiske, og ikke så mye på det tekniske. Den kompetansen har vi uansett. For kunden vil det viktigste være å finne ut hvordan ting skal se ut, forklarer han.

Følg Fargerike Tromsø på Facebook! 

Det siste året har butikken vært sjenert av det voldsomme vegarbeidet som har pågått i nordenden av Storgata. Men Fargerike fant en løsning på problemet. 

- Det har gått overraskende bra, fordi vi i den perioden fokuserte veldig på de tjenestene vi har hvor vi blant annet kan komme hjem til folk og bistå med å finne riktige farger, materialvalg, tapet og parkett. Det skal vi også fortsette med.

- Men nå har vi fått en ny dimensjon i en skikkelig fresh butikk, gliser en smørblid Espen Stark.

Sjef for Nord-Norges mest fargerike butikk. 

14.1 2016 14:02