Er dette Tromsøs feteste veranda?

Dette er reklame for Eie Eiendomsmegling. 

På strandkanten i Tromsø sentrum står en unik leilighet til salgs, i form av at boligen har en privat veranda på hele 70 (!) kvadratmeter. For å sette det i perspektiv kan du parkere 10 Volkswagen Golf-biler på verandaen. 

Leiligheten ligger helt oppe i 7. etasje, og verandaen er vestvendt. Her kan du flytte deg med solgangen fra morgen til kveld, og nyte utsikten både nordover og sørover skipsleia, samt inn mot bykjernen. 

Sjekk ut flere bilder av leiligheten her! 

Store fellesarealer 

Treroms-leilighetens innvendige bruksareal er på 79 kvadratmeter, men i tillegg til den enorme terrassen, kan boligen skilte med betydelige fellesarealer (103 kvadratmeter) som man fritt kan disponere. 

Selskapslokale med plass til 25 stk.

Blant annet har man som eier tilgang til et flott selskapslokale som kan ta ei bordsetting på opptil 25 mennesker. I tillegg har man fri tilgang til et felles velutstyrt treningsrom  med både frivekter, slynger, ergometersykkel, tredemølle og TV. 

Av andre fellesarealer finner du også et bunnsolid arbeidsrom, som har det du trenger av verktøy og utstyr for å være din egen vaktmester. 

Les mer om Strandveien 104 her! 

Ekstra soverom 

Leiligheten er med andre ord en spesiell selveier-leilighet som byr på ekstraordinære kvaliteter. I tillegg til de ovennevnte fellesarealene, disponerer leilighetseiere i blokka fritt et gjesterom med bad, dersom man har overnattingsgjester utover de man klarer å huse i leiligheten.

Sjekk ut Strandveien 104 - klikk her. 

Strandveien 104 c. 

14.12 2015 11:06

MELD DIN INTERESSE

Børge Martinussen

Megler / Daglig leder 

Mobil
90 82 14 26