Lekre rekkehus med unik beliggenhet: Rimelig, smart og praktisk

Dette er reklame for SNE Eiendom. 

Stadig flere - og spesielt småbarnsfamilier - går for rekkehus når de kjøper sin første enebolig i Tromsø. Rekkehus har lenge vært en trend i de største europeiske byene, og har skylt innover Tromsø for alvor også de seneste årene. 

Rekkehus blir ofte foretrukket ettersom det er en moderne løsning, som gir deg mange fordeler knyttet til vedlikehold, integrerte lekeplasser utenfor døra og gode parkeringsanlegg. 

Dette prosjektet i Tvillingbukta, er et moderne rekkehus med de type egenskapene. De romslige boligene har stor takhøyde og opptil flere store terrasser og mindre balkonger på ulike plan, som i sum sørger for at boligen framstår som luftig og åpen. 

Sjekk ut Dorgveien-prosjektet her! 

Smarte planløsninger

Rekkehusene har smarte, innholdsrike og fleksible planløsninger, hvor det er lagt til rette for at man kan ha midlertidig eller permanent utleiedel - opptil to (!) hybler, uten at det påvirker boligens øvrige kvaliteter nevneverdig.

I dette prosjektet før du følelsen av å bo i lekkert nybygg med romslig plass, uten at du betaler deg i hjel på huslån. 

Sjekk priseksempel for rekkehus i Dorgveien nederst i saken.  

Leilighetene ligger ideelt til for barnefamilier - med både skole og barnehage bare steinkast unna.

God beliggenhet 

Boligene i Dorgveien ligger plassert i det nye og moderne boligområdet Tvillingbukta i tidlig i Hamna når du kommer fra sør. Tvillingbukta ligger et steinkast unna Solneset skole og barnehage, lysløype og dagligvarekjeder. Området i utvikling, og moderne fasiliteter som lekeplasser og aktive uterom tar i øyeblikket form. 

Fra terrassene i Dorgveien kan man nyte utsikten mot Ringvassøy og Kvaløya. 

Hamna som bydel har utviklet seg til å bli en «by i byen», som har alt du søker i hverdagen i umiddelbar nærhet, samtidig som bydelen byr på ekstraordinært spektakulær utsikt og ellers vakker omliggende natur og turområder.

En kjøretur fra Tvillingbukta i Hamna til Tromsøs handelssentrum - Jekta - tar omtrent fire minutter. 

Les mer om Dorgveien-prosjektet i Tvillingbukta her. 

10.11 2015 01:18

MELD DIN INTERESSE

 

 

Ivar Nerdal

Megler

Mobil
97 78 90 00 
 

Tom Espen Stormo

Megler

 
Mobil
97 79 80 00