Dorgvegen 14: Leilighetsprosjektet i Tvillingbukta i Hamna er godkjent for Husbankfinansiering. Det gir deg svært gode rentevilkår.

Her kan du bo for 1300 kroner i måneden

Dette er kommersielt innhold for Sne Eiendom. 

Norges Bank senket for to uker siden renten med 0,25 prosentpoeng ned til historisk lave 0,75 prosent. I følge rentebanen er det sannsynlig at styringsrenten senkes med ytterligere 0,25 prosentpoeng neste år.

Det betyr i praksis at det nå er sjokkbillig å eie leilighet for Ola Nordmann. De fleste bankene tilbyr nå fra 2,75 og helt ned mot 1,99 i nominell rente.

Men hvordan bo «gratis»?

Med dagens lave rentenivå er hybel gull verdt, og hybelen finansierer i mange tilfeller nesten hele rentekostnaden knyttet til lånet.

Leiligheter med smarte planløsninger, lagt opp for midlertidige hybler, har med tiden blitt veldig trendy. Resultatet er at du som eier i realiteten nærmest kan bo gratis.

Fasade på Dorgveien 14.

Hvis vi tar utgangspunkt i Nor Byggs leilighetsprosjekt i Tvillingbukta i Hamna, som skal stå ferdig høsten 2016 – hvor Borealis Arkitekter har tegnet smarte og effektive leiligheter på 70 – 122 kvadratmeter, er disse boligene godkjent for Husbankfinansiering.

Sjekk ut Tvillingbukta-prosjektet her.

Reelle boutgifter på under 2000 kroner

Kort sagt innebærer det at du får markedets laveste rente og beste vilkår. Dagens (september 2015) flytende rente i Husbanken er på 2,080%, og man har samtidig muligheten til å binde lånet i opptil 20 år som vil gi deg større økonomisk forutsigbarhet. 

Beregnet med følgende forutsetninger: Husbanklån med flytende rente 2,080%, 30 års nedbetaling (fem års avdragsfrihet), skattefradrag 27% av rentekostnader og  stipulerte felleskostnader i samsvar med budsjett for sameiet. 

Tallenes tale viser at dersom du har hybeldel og Husbanklån-finansiering på din leilighet, koster det deg i realiteten i underkant av 1500 kroner å bo i en splitter ny treromsleilighet på over 70 kvadratmeter. Dersom du deler leiligheten med en partner eller samboer, blir det naturligvis enda rimeligere.

Les mer om husbanklån på www.husbanken.no.

Se flere av  leilighetene i Tvillingbukta her.

Hamna – en by i byen

- Er det tilfelle at man kan bo så billig?

- Det stemmer 100 prosent, naturligvis under den forutsetningen at man leier ut hybelen. Husbanken har svært gunstige lånebetingelser, men det aller viktigste med Husbanklån-finansierte boliger er at du kan være sikker på at du kjøper en trygg og god bolig for framtiden, all den tid prosjektene Husbanken støtter stilles høye krav til hva angår kvalitet på bygningen, samt universell utforming av omliggende uteområder, forteller faglig leder i Sne Eiendom, Ivar Nerdal. 

- I tillegg er Hamna er populært boligområde, som alltid har hatt jevn og solid prisutvikling gjennom årenes løp, fortsetter Nerdal.

- Hvorfor er det slik? 

- Det er flere grunner til at Hamna framstår som et attraktivt boligområde. Først og fremst er det nærmere man tror, og en kjøretur fra Tvillingbukta til Jekta tar ganske nøyaktig fire minutter om du følger fartsgrensen, forklarer Nerdal. 

- I tillegg tilbyr Hamna det du kan ønske deg av landliv og en rekke fritidstilbud som sørger for at barnefamilier har det de trenger i umiddelbar nærhet. Området har gode bussforbindelser til resten av byen, i tillegg til at man ligger tett plassert opp mot Tromsømarka som kan anvendes både til fots, ski og sykkel.

Tvillingbukta ligger helt i den sørlige delen av Hamna – like over Solneset skole/barnehage.

Hamna.

- Derfra kan du i tillegg nyte den fabelaktige utsikten over Kvaløya, Ringvassøya og fjorden. 

PS! Dette leilighetsprosjektet skal stå ferdig høsten 2016.  

Se her for mer informasjon om Tvillingbukta-prosjektet. 

 

Tvillingbukta i Hamna. Like ovenfor veien ser vi Solneset skole/barnehage. I øyeblikket er området en anleggsplass. Prosjektet ferdigstilles høsten 2016. 

 

28.9 2015 18:41

MELD DIN INTERESSE

 

 

Ivar Nerdal

Megler

Mobil
97 78 90 00 
 

Tom Espen Stormo

Megler

 
Mobil
97 79 80 00