RSAs barske biler egner seg godt for \ nordnorske forhold.

- Som skapt for norske forhold

Dette er kommersielt innhold for RSA bil produsert av Nordlys LAB. 

Hvor du vil. Når du vil. Med hvem du vil. 

Det er fellestrekkene for denne brutale trioen: 

SX4 S-CROSS SUV

SUV-en som puster liv i alt du gjør – enten du driver med sport, lek, reiser, eventyr eller oppdagelsesturer. Bagasjerommet på 440 liter er klassens største, firehjulstrekk er standard og utstyrsnivået er gjennomgående høyt. Moderne diesel- og bensinmotorer med lavtforbruk og lave utslipp gjør også bilen til en avgiftsvinner. Det er noen av grunnene til at den nye modellen har gått rett til topps som en av Norges mest kjøpte i sin klasse.

Motor: 1,4 liter boosterjeturbo 140 hk.

Pris: Levert Tromsø fra 385.000,-

VITARA

Den nye generasjonen VITARA er en røff kompakt-SUV som gjør seg like godt på landevei som den er i stand til å forsere mer utfordrende føreforhold. Den skiller seg fra «tvillingen» S-Cross gjennom at den er enda mer offroad-bygd i karosseriet. Hakket mindre bagasjerom enn broren – men likevel samme bakkeklaring. Dette er bilen for deg som elsker fart og spenning.

Motor: 1,4 liter boosterjeturbo 140 hk.

Pris: Levert Tromsø fra 385.000 ,-.

ISUZU D-MAX

Denne doningen er arbeidsverktøyet alle håndverkere eller anleggsarbeidere drømmer om å ha i garasjen. Den ble Norges mest solgte i sin klasse 2015 og sannsynligvis gjentar historien seg i 2016 også. Høy lastekapasitet (1000 kg i lasteplanet), i tillegg til at den kan trekke opptil 3,5 tonn i slepevekt, gjør at den egner seg spesielt godt i arbeidssammenheng. Men bilens natur er jo jakting, og den gjør seg utmerket vel som turbil også.

Motor: 2,5 liter turbodiesel med 163 hk.

Pris: Leveres Tromsø fra 339.900,-.

 
1 Start 2 Fullføre

Vil du ha gratis prøvekjøring på noen av bilene hos RSA? 

19.10 2016 17:17