Kvinner vil ha menn som vet hvordan man bruker hendene

Denne saken inneholder annonselenker. 

74 prosent av alle kvinner synes den mest sexy egenskapen hos menn er nevenyttighet. Eller såkalte DIY-skills som det heter på engelsk (DIY er en forkortelse for Do it yourself). Å være god i sport må finne seg i en 2. plass. 

Det viser en undersøkelse omtalt i Daily Mail. 

Og ikke nok med det, 6 av 10 kvinner svarer at de kunne funnet på å droppe en potensiell partner hvis det viser seg at han er en elendig handyman. 

Sørg for å ha godt verktøy 

Det kan være greit å ha i bakhodet både for han og henne, nå i disse julegave-tider. 

Å ha riktig verktøykasse er vitalt for å lykkes. Riktigverktøy.no har masse spenstig utstyr som gjør jobben litt enklere. 

Mannesmann verktøykoffert 2400,- (Veil: 3490,-) 

Denne verktøykassa fra Mannesmann er heftig. Den innholder hele 159 deler, pakket inn i en kraftig aluminiumskoffert som er mobil på hjul. Den inneholder stort sett det meste du trenger for å være husets suverene vaktmester. 

 

Røykovn 1590,- 

Denne gjør deg automatisk til en mann med stor M. I en røykovn kan du bearbeide det aller meste av kjøtt og fisk, slik at du oppnår den deilige smaken. Hva er egentlig mer sexy enn en mann som fisker sin egen storlaks, for deretter å røyke den hjemme? Neppe veldig mye. 

 

Bosch PFS malingsprøyte 891,- (Veil: 990,-) 

Boschs malingssprøyter har vært den utvilsomme bestselgeren hos Riktigverktøy i 2015, og leveres i flere ulike modeller. Dette er den enkleste versjonen, og egner seg utmerket for å de små malejobbene, som for eksempel dører og vinduskarmer. 

Riktigverktøy.no har i det hele tatt det meste du trenger for å briljere på hjemmebane. Sjekk for eksempel ut denne geniale vegg og gulvsliperen fra Bosch - med egen støvsuger: 

 

 

 

14.12 2015 15:57