Her er undertøystabbene du må unngå

Er du sikker på at du bruker undertøyet ditt riktig? 

Sommeren er her, og varme tropenetter kan bli enda hetere om du velger riktig undertøy. Hva med å overraske kjæresten din med litt mer dristig undertøy enn det du normalt går med?

Erfaringsmessig blir det satt stor pris på. 

 
 
 
Men det er ikke bare utseende som teller når det kommer til undertøy. For mange er komfort det soleklart viktigste, og i den sammenheng er det greit å ha noen enkle ting i bakhodet når du shopper undertøy: 
 
1. Unødvendige valker
Du har ikke spist et kakestykke for mye, du har bare valgt feil BH-størrelse. Om BH-båndet sitter feil, presser det frem valker som egentlig ikke finnes.

Løsningen: Ikke gå i fellen og automatisk kjøp en større BH. Finn frem målebåndet og bruk størrelseskalkulatoren og -guiden. Båndet skal sitte rett under skulderbladene, og skal ikke skli opp eller ned. Størrelsesguiden til MyMuse.no hjelper deg. 

 
2. Hengebryster
En bekymring som ikke trenger å forklares. Med rett BH vil du imidlertid vinne over tyngdekraften!

Løsningen: Igjen ligger svaret i BH-båndet, som gir 70% av støtten til brystene dine. Om båndet kryper oppover ryggen er det for stort. Da kan det gnage på huden og gi bryster som henger. Forsøk å gå ned en båndstørrelse og kjøpe en solid BH i høy kvalitet som holder formen lengre.
 
3. Synlige truselinjer
Vi har alle opplevd det – truser som synes gjennom tettsittende plagg. Synlige kanter ødelegger for klær som ellers er elegante, som kjoler og tettsittende jeans.

Løsningen: Med truser som tanga eller string trenger du ikke bekymre deg for synlige truselinjer. Om dette ikke er trusetyper etter din smak, finnes det andre alternativer. Truser uten synlige sømmer kan også være ganske usynlige.

 
4. Å vaske BH-en i vaskemaskinen
Vi vet det! Det er enkelt, og det sparer tid. Men, det kommer også til å gjøre at du må handle BH oftere. BH-en vil miste formen fortere og miste støtten den er laget for å gi. I sin tur gir det mindre komfort og mer hengende bryster.

Løsningen: Vask undertøyet for hånd. Om du må vaske det i vaskemaskinen, bruk et skånsomt vaskeprogram og la BH-en lufttørke flatt.

 
 
5. Uni-boob
Unibrows, uniboobs… det er ikke så lekkert når to kroppsdeler plutselig blir en. Dette er et vanlig problem, spesielt blant kvinner med store bryster som bruker for liten BH for å få brystene til å se mindre ut.

Løsningen: Forsøk en BH som løfter og samler brystene. Dette vil gi et inntrykk av en lengre og smalere silhuett. Hold det til størrelsen du faktisk har, og unngå å velge for liten. Det kommer til å gi deg motsatt effekt og få brystene til å se tyngre og mer hengende ut enn de egentlig er.

 
2.7 2015 17:00