Dette er et nordnorsk hageredskap!

Slutten av april 2016: Fortvilte søringer har vasset i snø denne uka, mens russervarmen har fått nordlendingene til å kaste klærne. Vanligvis er det omvendt. Butikksjef Ivar hos Coop Bygg Tromsø vet alt om nordnorsk vår. Her er hans vårtips til søringer.

- Mitt beste hagetips er å bli kvitt snøen!

Ivar Solberg gliser under lua, og fyrer opp snøfreseren. Butikksjefen ved Coop Obs! Bygg i Tromsø har en liten røver fra Alko stående på lur. Den egner seg helt ypperlig for terrasser og hager.

Blomstrer og gror


Våren sørpå. Det er ikke slik vi opplever den i Nord-Norge.

Allerede i mars/april ser vi det: Magasiner, blader og tv-skjermer fylles opp av herlige vårbilder og frodige hageprogrammer fra Østlandet. Det er grønt, det spirer og blomstrer og gror.

Slett ikke noe å identifisere seg med her nordpå hvor vi myser opp mot fallende snøfiller, og ser stygt på skavlene som fortsatt dekker de grå tustene vi kaller plen.

Vårtips for nordlendinger

Nå tar Coop Obs! Bygg i Tromsø affære. Her er den etterlengtede web-tv-serien «Ivars vårtips for nordlendinger».

I 1. episode (øverst i saken) starter Ivar Solberg med det aller viktigste: Snøen han har liggende i hagen sin i Senjavegen i Tromsø. Ivar tester også nye hagemøbler og benytter seg av snøen til å holde drikkevarene kalde. I episoden får du også høre om de store fordelene ved nordnorsk vår.

Beise eller olje?

2. episode ser du her: Terrassevedlikehold er en super våraktivitet, men hvordan skal du gjøre den klar? Og ikke minst får du svar på det evige spørsmål for terrasseeiere: Skal jeg olje eller beise? Ivar får god hjelp av Roy fra Jotun.

 

Har du husket å lufte plenen?

3. episode: Ivar viser fram sine fire favorittredskaper for den nordnorske våren. Du får også tips om redskaper du kan vente med til sommeren - og myggen - er her.

 

 

Visse du at Coop Obs! Bygg nå gir deg prisgaranti slik at du er sikret de laveste prisene?

Her er noen av produktene du finner i de 3 episodene av «Ivars vårtips for nordlendinger»:


1. episode: Hagemøbler for enhver smak og størrelse: Sofagruppe Os (øverst t.v.), Gol ørelappstol med puff og bord (øverst t.h.), Lyon hagemøbler (t.v.) og Winnie hagesett til barn.

 


2. episode: - Da blir det beising, sier Ivar etter anbefalingen fra Roy Rakkenes i Jotun.

 


3. episode: Alko32 plenlufter, Alko Easy Crush kompostkvern, Solid prenrive, Kärcher k7 premium høytrykksspyler og Kellen teleskop hekksaks.

 

7.5 2015 14:10