Det blir straks mer moro å beise hytta i sommer med Boschs malersprøyte.

Hvem har sagt at det må være kjedelig å beise hytta til bestemor Borghild?

Denne malingssprøyta revolusjonerer opppussingen din. 

«Å se maling tørke» er et begrep som representerer noe som er lite givende. Å faktisk male er betydelig mer givende, men kan naturligvis bli ensformig i lengden. Særlig dersom du skal beise store flater som hytteveggen din, eller male gjerdet til bestemor - som blir lengere og lengere for hvert år. 

Den nye ALLPaint-teknologien fra Bosch vil i så fall revolusjonere maleopplevelsen din, og har fått terningskast 5 hos DinSide.no.  Med denne malersprøyta kan du nå male alle ulike typer overflater; vegger, tak, gjerder, tekstil og interiør. Med alle typer maling; alt fra lakk til beis. 

Malersprøyta er vårens soleklare bestselger hos Riktigverktøy.no, og er redskapet du trenger for å gjøre hytte, hus og garasje klar til sommeren. 

Nå er Bosch PFS 3000 satt ned fra 1448,- til 1249,-. 

 

Malersprøyta fins i flere ulike prisklasser. Bosch 3000 er i midtsjiktet, og anbefales ettersom den gir mye valuta for pengene. 

Kundene er storfornøyd med produktet. 

- Et helt topp produkt. Arbeidet går som en lek, sier Odd Gunnar Bergsveet. 

- Den virker som den skal, og er en lek å male med, sier Kai Henning Nokken. 

Vask veggen din gutt! 

Men før du går i gang med å male bør du kanskje vaske huset ditt. Det kan du enkelt gjøre dersom du har en fornuftig høytrykkspyler som fungerer til et allsidig formål. Bosch har en billig og lett håndterlig høytrykkspyler i sitt sortiment. 

Bosch høytrykkspyler 999,-

Riktigverktøy.no har 100 % fornøyd garanti. Det betyr at du kan returnere varen, uansett årsak, om du ikke er 100% fornøyd.

Og husk: 74 prosent av alle kvinner synes den mest sexy egenskapen hos menn er nevenyttighet, og de riktige verktøyene finner hos riktigverktøy.no. 

 

10.4 2015 13:41